Idag, den första juni , lanseras Folkbildningsförbundets nya webbsida, www.studieforbunden.se. Webbsidan är gjord i Wordpress och är mer användarvänlig och interaktiv än tidigare. Sidan är kopplad till Folkbildningsförbundets sociala medier och speglar studieförbundens nyhetsflöde och verksamhet på ett tydligare sätt.

Folkbildningsförbundets nya webbsida uppe idag

Idag, den första juni , lanseras Folkbildningsförbundets nya webbsida, www.studieforbunden.se.

Webbsidan är gjord i Wordpress och är mer användarvänlig och interaktiv än tidigare. Sidan är kopplad till Folkbildningsförbundets sociala medier och speglar studieförbundens nyhetsflöde och verksamhet på ett tydligare sätt.

-  Vi hoppas att studieförbund och länsbildningsförbund ska ha stor nytta av sidan, säger Annelie Roswall Ljunggren, Folkbildningsförbundets generalsekreterare. Vi vill att den ska vara faktafylld, öppna för dialog – vara riktigt användbar för studieförbunden helt enkelt.

För mer information, kontakta Annelie Roswall Ljunggren, 070-694 60 38 eller Lill Perby, 08-402 01 5.Studieförbunden är de tio studieförbundens gemensamma intresseorganisation. Inom studieförbunden möts en miljon individer varje år och studieförbunden verkar i alla landets kommuner. Bildning förenar Sverige. Studieförbunden bildades 1903 under namnet Folkbildningsförbundet. Vi har funnits i över hundra år men blickar ständigt framåt. Vi står för fri bildning i hela Sverige, alltid på individens villkor och alltid tillsammans med andra.


Kontakt


Niklas Frykman

Press- och opinionsansvarig

niklas@studieforbunden.se

070-713 31 50