Ny hemsida för större folkbildning

Studieförbunden har i dagarna släppt en ny hemsida med syfte att sprida information om folkbildning på ett mer lättillgängligt sätt.-  Hemsidan har dels skapats för den nya profilen när vi bytte namn från "Folkbildningsförbundet" till "Studieförbunden i samverkan". Det kommer bli lättare att följa de tio studieförbunden och deras medlemsorganisationer, ladda ned och läsa Studieförbundens rapporter

Studieförbunden har i dagarna släppt en ny hemsida med syfte att sprida information om folkbildning på ett mer lättillgängligt sätt.

-  Hemsidan har dels skapats för den nya profilen när vi bytte namn från "Folkbildningsförbundet" till "Studieförbunden i samverkan". Det kommer bli lättare att följa de tio studieförbunden och deras medlemsorganisationer, ladda ned och läsa Studieförbundens rapporter och hämta material från vår samlade materialbank, säger Lill Perby, webbansvarig kommunikatör hos Studieförbunden. 

Besökaren kommer även kunna följa de senaste folkbildningstrenderna, Studieförbundens stora temafrågor, nyhetsrum, läsa om folkbildning i olika språköversättningar och mycket annat.

Välkommen att besöka! http://studieforbunden.seStudieförbunden är de tio studieförbundens gemensamma intresseorganisation. Inom studieförbunden möts en miljon individer varje år och studieförbunden verkar i alla landets kommuner. Bildning förenar Sverige. Studieförbunden bildades 1903 under namnet Folkbildningsförbundet. Vi har funnits i över hundra år men blickar ständigt framåt. Vi står för fri bildning i hela Sverige, alltid på individens villkor och alltid tillsammans med andra.


Kontakt


Niklas Frykman

Press- och opinionsansvarig

niklas@studieforbunden.se

070-713 31 50