Välkommen till EU-handslaget med Studieförbunden (17 januari)

Inom de tio studieförbunden pågår verksamhet varje dag som stärker och utvecklar demokratin och gör det möjligt för fler att påverka sin livssituation – men hur inkluderar studieförbundens demokratiarbete även EU?Studieförbunden inleder valåret 2018 med att rikta blicken mot EU och ingå ett EU-handslag för ökad kunskap om och delaktighet i EU.Kom och ta del av en aktuell föreläsning om folkbildnin

Inom de tio studieförbunden pågår verksamhet varje dag som stärker och utvecklar demokratin och gör det möjligt för fler att påverka sin livssituation – men hur inkluderar studieförbundens demokratiarbete även EU?

Studieförbunden inleder valåret 2018 med att rikta blicken mot EU och ingå ett EU-handslag för ökad kunskap om och delaktighet i EU.

Kom och ta del av en aktuell föreläsning om folkbildningen och EU, anförande av och samtal med EU- och handelsminister Ann Linde samt verksamhetsexempel och reflektioner från de tio studieförbunden. Anmäl dig i länken nedan. Välkommen!

Datum: Onsdag 17 januariTid: 14.00-15.45Plats: Kungstensgatan 45 Stockholm, Folkuniversitetet

https://sv-se.invajo.com/…/s…/euhandslagetmedstudieförbundenStudieförbunden är de tio studieförbundens gemensamma intresseorganisation. Inom studieförbunden möts en miljon individer varje år och studieförbunden verkar i alla landets kommuner. Bildning förenar Sverige. Studieförbunden bildades 1903 under namnet Folkbildningsförbundet. Vi har funnits i över hundra år men blickar ständigt framåt. Vi står för fri bildning i hela Sverige, alltid på individens villkor och alltid tillsammans med andra.


Kontakt


Niklas Frykman

Press- och opinionsansvarig

niklas@studieforbunden.se

070-713 31 50